Krachttraining

Buitentraining

[FIT] fitness – personal training

Om jouw doelen te bereiken werk ik bij voorkeur in pakketvorm waarbij personal training wordt gecombineerd met voedingscoaching en het ontwikkelen van persoonlijke trainingsschema’s voor jou als individuele sporter.

Uiteraard zijn er ook losse lessen in te boeken, bijvoorbeeld als technieksessie of bij revalidatie specifieke doeleinden.

Neem contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens de intake bespreken we jouw doelen en maken we samen een plan van aanpak. De tarieven worden op basis van dit plan bijgesteld en zijn pas dan definitief.

Contact: info @ eatandgetfit.nl

Tarieven 2019

 • Losse sessie; technieksessie, nieuw schema, specifieke blessure (p)revalidatie sessie, enz.
  € 52,-
 • 10x PT
  € 505,-
 • 15x PT
  € 725,-
 • 10x één uur Small Group Buitentraining Sessies; locatie in overleg
  € 540,00 bij 2 tot 4 personen
  € 675,00 bij 5 tot 6 personen

Litha Yoga studio

DSC09328

Yoga Pilates & meer

Na lang zoeken heb ik in Bloemendaal mijn prachtige studio gevonden voor Yoga-Pilates-Mindfulness & meer! Ik geef hier o.a. Yogilates, Barre en Yin Yoga workshops.

We werken bij Litha Yoga studio met een team van diverse topdocenten die allen in hun eigen specialisatie lessen verzorgen.

Neem een kijkje op de website van Litha Yoga studio, en meld je meteen aan voor een proefles!

Personal Training in Pilates, Yogilates & Yin Yoga kan per 30 minuten in de studio, starttarief hiervoor is € 25,00. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ik werk samen met een Osteopathie Fysiotherapie praktijk in Heemstede.  Speciale revalidatietrajecten voor nek-, schouder- en rugklachten zijn beschikbaar.

N.B. er zijn ook pakket mogelijkheden voor Personal Training & Yogilates groepslessen; dit is met name een goede combinatie als mobiliteitstraining en (p)revalidatie centraal staan bij jouw persoonlijke sportdoel.

Voedingscoaching

food

[EAT] voedingscoaching

Mijn werkwijze is maatwerk leveren voor ieder individu.

Ik heb me o.a. gespecialiseerd in diverse eetproblemen, waaronder ook uitingen van emotioneel eetgedrag.
Het boycotten van je eigen resultaten bij het behalen van je ideale gewicht; en hoe dat te doorbreken. Online Voedingscoaching combineer ik dan met invalshoeken van Mindfulness.

Bewust worden van het voedingspatroon en de leefwijze die jou naar jouw doelen gaat brengen. Het optimaliseren van je gezondheid, fysiek sterker worden en vooral ook gelukkig zijn gedurende het hele proces.

Daarnaast begeleid ik atleten met bodybuild doeleinden, bij het behalen van gewichtsklassen en optimaliseren van prestatie (bij o.a. vechtsporters).

Neem contact met me op voor de mogelijkheden, werkwijze en definitieve tarief dat aansluit bij jouw doel.

Contact: info @ eatandgetfit.nl

 • Consulten per 30 minuten € 35,00
 • Eenmalig opstellen van een gepersonaliseerd programma bij jouw (trainings)doel € 65,00
N.B. check bij je zorgverzekeraar of consulten van een BGN gewichtsconsulente vergoed worden

Wil je Personal Training volgen in een sportschool, dan kan dit op de zondagen bij een locatie in Haarlem-Noord, Vondelweg 540. Op maandagen, donderdagen en vrijdagen zijn er mogelijkheden in de privé zaal van Litha Yoga studio te Bloemendaal, Korte Kleverlaan 26. Daarnaast is het mogelijk om buitentrainingen in te plannen in de omgeving van Bloemendaal/Velsen.

“Onwijs bedankt voor alle hulp en expertise! Erg bevallen en raad andere jou zeker aan.”

– Rian de Boer, 31, Zandvoort

” Bij Lianne volg je geen dieet. Maar je leert alles over voeding en wat het met je lichaam doet, waardoor je anders gaat eten en uiteindelijk afvalt,  het is een lifestyle change die zijn vruchten afwerpt”

– Lara Hansen, 37, Haarlem

“Ik wil jou via deze mail in ieder geval onwijs bedanken!! Zoals in het begin gezegd, het moet ook een nieuwe levensstijl worden en dat is het nu ook echt, het gaat veel makkelijker en weet veel beter wat goed is en wat niet. Ik luister veel beter naar mijn lichaam en ben sneller verzadigd. Ik ben zo blij dat ik deze stap gezet heb en zonder jou was het me niet gelukt, dus dank dank dank!!”

– Eline Nelis, 23, IJmuiden

“I absolutely recommend working with Lianne.
Her in-depth knowledge of nutrition and fitness are extremely impressive.
Rather than old-fashioned restrictive diets, Lianne teaches a sustainable, balanced and mindful approach to healthy eating.
Lianne has been incredibly enthusiastic, supportive and encouraging throughout the process. I am so grateful and thankful for having had the opportunity to be guided by her. If you want results, Lianne is the woman to get you there – she deserves every success.”

– Catherine Sheridan, 40, Amsterdam