Charlotte de Vries (23 jaar) – Op de vraag hoe is Lianne als coach & waarom ben je bij haar begonnen?

Lianne

Persoonlijk verhaal van één van m’n klanten met wie ik de mogelijkheid heb gehad om een jaar naar haar persoonlijke doel te werken middels een combinatie van personal training (sportschool & buiten) en voeding…

Oktober 2015 – Charlotte de Vries (23 jaar) – Op de vraag hoe is Lianne als coach & waarom ben je bij haar begonnen?

“Januari 2015, begin van het nieuwe jaar, begin van de goede voornemens. Iedereen kent het wel: stoppen met roken, afvallen etc. Mijn doel die ik dit jaar voor mezelf gezet had: Klaar maken voor de Marine.  Dat betekende afvallen en in conditie komen. De eerste paar maanden rommelde ik zelf wat aan, maar dit was zonder enig resultaat. De maand april kwam voorbij en ik wist dat ik hulp nodig had. Ik stond aan het begin van een doolhof en had hulp nodig om er doorheen te komen.

Na flink wat onderzoek op internet ben ik op de website van Lianne gekomen. Wat me aantrok om met haar dit avontuur te gaat bewandelen, was haar persoonlijke verhaal op de website & haar enthousiasme aan de telefoon – zo creëerde ze voor mij energie om er samen tegenaan te gaan.

Lianne was heel duidelijk; ik moet het zelf doen en zij ondersteunt, zij kan mij niet helpen als ik het niet zelf wil. Dit betekende dus ook zelfstandig sporten en me aan de weekmenu’s houden die zij voor mij samenstelde. Ik kan je vertellen, de weg was/is niet makkelijk! Ik dacht te weten wat mij allemaal te wachten stond, maar op alle vlakken in mijn leven is het veranderd. Daar had ik het soms wel moeilijk mee, of ik werd onzeker over bepaalde kwesties – voor Lianne was dit geen probleem, het coachen is een totaalpakket heeft ze me altijd gezegd, en dus kon ik altijd bij haar terecht als ik het even moeilijk had. Ik kon haar gewoon bellen/appen/mailen. Zij gaf het luisterend oor dat ik op dat moment nodig had, gaf advies als ik het even niet meer trok met het eten, etc.

In de afgelopen maanden heb ik vele obstakels gehad als het ging om het afvallen. Mijn doelstelling was dan ook vrij heftig; ik moest véél afvallen, een stuk sterker worden, meer uithoudingsvermogen ontwikkelen, en alles graag vóór het einde van het jaar. Lianne zorgde ervoor dat ze continu anticipeerde op mijn ontwikkelingen. Door de vele strategieën die ze kent heb ik gelukkig (!) niet hoeven ervaren dat ik langer dan 2 weken stagneerde met het afvallen. Gelukkig maar, want hoe demotiverend is het als je op een plateau blijft staan! Lianne observeert & analyseert je behoefte en past haar plan van aanpak aan wanneer nodig/gewenst. Persoonlijke coaching is dus ook écht persoonlijk!

Ik ben niet meer dezelfde als toen ik haar op 23 april voor het eerst zag. Ik ben 20 kilo lichter, voel me sterk, sexy & fit. Ik verzorg mezelf zoveel beter, kijk kritischer naar mijn omgeving en kom veel meer voor mezelf op! Ik accepteer & respecteer nu weer wie ik ben. Terugkijkend op vorige jaren kan ik niet begrijpen wat ik mezelf heb aangedaan, dat ik mezelf zo heb kunnen verwaarlozen.

Lieve Lianne, ik ben je zo dankbaar dat jij met mij dit avontuur hebt willen bewandelen. Ik weet zeker dat ik dit niet zelf had kunnen doen, zó voorbij mijn eigen grenzen heengaan, keer op keer, op alle vlakken. Jij bent/was de sleutel tot de nieuwe mij. En we gaan samen nog hard verder werken aan de laatste 5 kg & de laatste doelstellingen. Marine here I come!

EAT and get FIT progress Charlotte de Vries

About Lianne information