Partners van Eat & get Fit

Muscle Concepts

“Wij geloven in het feit dat sporters met een juiste combinatie tussen een goed dieet, gezond eten en de juiste supplementen zo snel en efficiënt mogelijk doelstellingen kunnen bereiken. De kunst van het bereiken van doelstellingen is het creëren van synergie en het vinden van de juiste balans tussen trainen en voeding.” – dit is waar Muscle Concepts als bedrijf voor staat en waar ik me als coach in kan vinden, na jarenlang ideeën te hebben verzameld voor een eigen lijn, gaan Muscle Concepts en ik nu de handen in één slaan. Houd mijn website in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen! Interesse in hun producten? Bestellen kan via mij persoonlijk (samples aanvragen staat vrij ;)) of via hun website.

EPT @Basic Fit

Op de Vondelweg te Haarlem heeft Basic Fit zomer 2015 een nieuwe vestiging geopend… en waar ik normaliter altijd verkondigde nooit te willen sporten en/of coachen in een Basic Fit [excuses,… helaas te veel slechte ervaringen gehad] is dit een heerlijke sportschool met fijn personeel! De club is ruim, schoon, klantvriendelijk en toegankelijk voor iedereen. Ik train hier voornamelijk één op één, in overleg zijn partnertrainingen ook mogelijk waarbij je samen met een vriend of vriendin Personal Training volgt. Vraag naar de mogelijkheden of kom langs voor een vrijblijvende intake.

Yoga Bloemendaal

“Yoga is veelomvattend. Yoga is…alles in één. Yoga Bloemendaal verbindt jou met yoga.” Hard trainen… zware gewichten… discipline… doorzetten… allemaal fijne kwaliteiten en heerlijke bezigheden. Echter is er niets zo fijn als na afloop tot rust komen via een dosis bewustwording… luisteren naar je lijf… mind, body, spirit. Jarenlang Yoga fan – Ex danseres – Pilates enthusiast en trainer… die mix van ingrediënten resulteerde in de start van mijn Yogilates lessen. Bij Yoga Bloemendaal heb ik een heerlijke ruimte gevonden met een tal van ambitieuze mede-docenten. Kom gezellig langs voor een proefles! Namasté 🙂

Check Sterker Personal Training voor begeleiding in de omgeving Zoetermeer.

Arjen Germans van osteopathie Heemstede – Driehuis is een zeer vakkundig osteopaat bij wie ik zelf kom in tijden van blessure. Tijdens en/of na de behandelingen zijn mijn privé trainingen en Yogilates lessen een uitstekende manier om Core Stability, kracht en flexibiliteit verder uit te breiden om de gezondheid van jouw fysiek te garanderen. Indien je bij Arjen onder behandeling bent en via mij training volgt houden Arjen en ik contact over jouw voortgang om te zorgen voor de beste resultaten.